1. Самостійне заняття №1: Тема заняття 1.2. Догляд за речами домашнього вжитку, одягом та взуттям 
  2. Самостійне заняття №2: Тема заняття 1.4. Планування та благоустрій садиби та присадибної ділянки
  3. Самостійне заняття №3: Тема заняття 1.5. Економне ведення присадибного господарства. Використання відходів присадибного господарства. Дотримання вимог щодо охорони природного середовища
  4. Самостійне заняття №4: Тема заняття 1.6. Історичний аспект харчування
  5. Самостійне заняття №5: Тема заняття 1.7. Значення режиму харчування для здоров’я людини
  6. Самостійне заняття №6: Тема заняття 1.8. Їжа та здоров’я людини. Українська національна кухня
  7. Самостійне заняття №7: Тема заняття 1.9 Сервірування столу: щоденне, святкове. Гігієна приймання їжі. Правила поведінки за столом
  8. Самостійне заняття №8: Тема заняття 1.10. Зберігання харчових продуктів. Значення заготівлі та зберігання харчових продуктів. Способи зберігання. Збереження овочів та фруктів у свіжому вигляді. Основний запас продуктів для дому
  9. Самостійне заняття №9: Тема заняття 2.1. Бюджет сім’ї
  10. Самостійне заняття №10: Тема заняття 2.3. Сімейні ресурси та заощадження
  11. Самостійне заняття №11: Тема заняття 2.4. Споживачі та їх інтереси
  12. Самостійне заняття №12: Тема заняття 2.6. Споживач і грошові розрахунки
  13. Самостійне заняття №13: Тема заняття 2.7 Історичний розвиток поглядів на сім’ю та шлюб
  14. Самостійне заняття №14: Тема заняття 2.10. Неблагополучна сім’я. Типи неблагополучних родин