- Самостійне заняття №1: Тема заняття 1.2. Догляд за речами домашнього вжитку, одягом та взуттям
- Самостійне заняття №2: Тема заняття 1.4. Планування та благоустрій садиби та присадибної ділянки
- Самостійне заняття №3: Тема заняття 1.5. Економне ведення присадибного господарства. Використання відходів присадибного господарства. Дотримання вимог щодо охорони природного середовища
- Самостійне заняття №4: Тема заняття 1.6. Історичний аспект харчування
- Самостійне заняття №5: Тема заняття 1.7. Значення режиму харчування для здоров’я людини
- Самостійне заняття №6: Тема заняття 1.8. Їжа та здоров’я людини. Українська національна кухня
- Самостійне заняття №7: Тема заняття 1.9 Сервірування столу: щоденне, святкове. Гігієна приймання їжі. Правила поведінки за столом
- Самостійне заняття №8: Тема заняття 1.10. Зберігання харчових продуктів. Значення заготівлі та зберігання харчових продуктів. Способи зберігання. Збереження овочів та фруктів у свіжому вигляді. Основний запас продуктів для дому
- Самостійне заняття №9: Тема заняття 2.1. Бюджет сім’ї
- Самостійне заняття №10: Тема заняття 2.3. Сімейні ресурси та заощадження
- Самостійне заняття №11: Тема заняття 2.4. Споживачі та їх інтереси
- Самостійне заняття №12: Тема заняття 2.6. Споживач і грошові розрахунки
- Самостійне заняття №13: Тема заняття 2.7 Історичний розвиток поглядів на сім’ю та шлюб
- Самостійне заняття №14: Тема заняття 2.10. Неблагополучна сім’я. Типи неблагополучних родин