Список тем, що увійшли до контрольної роботи. 
 

1. Домоводство

1.1. Житло та його утримання. Обладнання квартири, житлового  будинку.

1.2. Догляд за речами домашнього вжитку, одягом та взуттям.

1.3. Розробка проекту кухні.

2.  Садиба. Ведення присадибного господарства

2.1 Планування та благоустрій садиби та присадибної ділянки.

2.2.Економне ведення присадибного господарства.

3.  Харчування 3.1. Історичний аспект харчування.

3.2. Режим харчування.

3.3. Меню.

3.4. Сервірування столу.

3.5. Зберігання харчових продуктів.

3.6. Раціонального харчування.

4. Економіка сім’ї

4.1. Бюджет сім’ї.

4.2. Планування сімейного бюджету.

4.3. Сімейні ресурси та заощадження.

5. Основи споживчих знань

5.1. Права і обов’язки споживачів. Закон України «Про захист прав споживачів».

5.2. Споживач і грошові розрахунки.

6. Сім’я 
     6.1. Закон і сім’я.   
     6.2. Педагогіка сімейних відносин. 
     6.3. Батьківська педагогіка.. 
     6.4. Неблагополучна сім’я.